Ambachtslieden van uitzonderlijke frames

Met onbetwistbare trots deelt Maison Van Thienen haar voortdurende betrokkenheid als exclusieve inlijster voor enkele van de meest vooraanstaande galerijen op de BRAFA, al vele edities lang. Als fervente pleitbezorger van uitzonderlijk vakmanschap staan we zij aan zij met galerijhouders, waarbij onze expertise in de zorgvuldige keuze van lijsten die de tentoongestelde werken sublimeren, wordt belicht.

De BRAFA, een exclusieve en premium kunstbeurs, onderscheidt zich door de uitzonderlijke kwaliteit van de tentoongestelde werken, een waar artistiek spektakel van topniveau. Onze aanwezigheid als bevoorrechte inlijster geeft Maison Van Thienen een bijzondere positie achter de schermen van deze prestigieuze beurs, waar we nauw samenwerken met galerijhouders om lijsten te creëren die elke kunstwerk op unieke wijze accentueren.

Gedurende de edities hebben we het voorrecht gehad om onze lijsten te zien reizen van de ene galerij naar de andere, getuigend van de duurzaamheid en tijdloze waarde van ons vakmanschap. Sommige galerijhouders, aanvankelijk nieuwsgierig en voorzichtig, hebben al snel opgemerkt dat werken ingelijst door Van Thienen zich onderscheiden, als eerste verkopen en lof ontvangen tijdens opeenvolgende beurzen.

Een bijzondere positie achter de schermen van deze prestigieuze beurs.

De Belgische referentie van antiekbeurzen

De BRAFA, een niet te missen evenement voor kunstliefhebbers, vindt dit jaar plaats van [de data van de huidige editie invoegen]. We kijken ernaar uit om opnieuw bij te dragen aan de artistieke pracht van dit prestigieuze evenement door samen te werken met galerijhouders om uitzonderlijke lijsten te creëren die de verwachtingen overtreffen.

Zo blijft Maison Van Thienen duurzame banden smeden met het artistieke landschap, waarbij het verleden wordt geëerd en de toekomst van artistieke inlijsting met elegantie, kwaliteit en 100% Belgisch vakmanschap wordt vormgegeven.