De Haute Couture van Inlijsting

Sinds 1880 zijn wij één van de enige Belgische huizen met meer dan 700 exclusieve modellen, die uitsluitend in ons Brusselse atelier op traditionele wijze worden vervaardigd. Het aandachtig oog van Vincent Vercheval zal u begeleiden tot de beste keuze en de juiste evenwichtige proporties.

Van Thienen belichaamt een ongeëvenaard erfgoed van vakmanschap en combineert eeuwenoude technieken met een eigentijdse visie op design op maat. Naast het creëren van minimalistische, eigentijdse lijsten is ze gespecialiseerd in het maken van sierlijke lijsten en het restaureren van vergulding.

Ze brengt oude lijsten weer tot leven en integreert ze harmonieus in moderne en hedendaagse decors.

Van ambachtelijk erfgoed tot moderne creaties,
allemaal "op maat".

Onze Missie

De missie van Maison Van Thienen is om sinds 1880 hoogwaardige lijsten te leveren, met de nadruk op service, kwaliteit, deskundigheid, elegantie en vakmanschap.

Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hedendaagse, moderne, oude lijsten en bieden op maat gemaakte creaties en restauraties van verguldingen aan. Hun toewijding aan de omkeerbaarheid van ingrepen en het behoud van kunstwerken is een essentieel onderdeel van hun aanpak.

Aarzel niet om contact met hen op te nemen voor op maat gemaakte projecten en hoogwaardige inlijstingsoplossingen.

Maison Van Thienen is een internationaal gerenommeerde referentie.
We hebben samengewerkt met vele kunstenaars, waaronder René Magritte, Paul Delvaux en James Ensor...